Uge 24 i Tumlehøj ?

0
644


I uge 24 blev der åbnet mere op i Tumlehøj, så børnene er blevet delt i to grupper.
?? og ?gruppe er nu sammen uden for. ??og ?er ligeledes sammen.

De større børn i tumlehøj har haft noget med it ?Hvor man skal bruge sin matematisk logisk kompentencer?. Der er blevet fundet på nye lege som børnene selv har  fundet på. Derudover har der været yoga?. Det er med til at lære børnene at finde indre ro og fordybelse, men allermest at have det sjovt ved lave noget sammen. 

De mindste grupper har haft fokus på dyr ????som de har fundet på legepladsen og de har været på gå tur, hvor de også har kigget på dyr?. Det er med til at gøre børnene nysgerrig, og give dem en almen viden omkring vores dejlig natur?.

Der blev danset til de sange som børnene elsker at danse til Musik? og sang skaber bevægelsesglæde og fællesskab?. Vi håber alle får en dejlig og solrig weekend?

hilsen alle os fra Tumlehøj

Facebook kommentar