Tumlehøj-Uge 22 i Tumlehøj.

0
654

?Rødderne har været over på stadion, hvor vi har lavet nogle lege, hvor bevægelse indgår som aktiviteten. Derudover er det med at forstå og høre efter en fællesbesked et tema, vi arbejder med i røddergruppen, da vi nærmere os det tidspunkt, hvor rødderne skal i skole. Det er vigtigt man kan koncentrere sig om det vi laver og ikke alt muligt andet, så man kan indgå i et børnefællesskab.
??? gruppe har i denne uge arbejdet med alsidig personlig udvikling i et børnefællesskab. Her har vi leget med former og farver, leget med motorikbanen, sunget bevægelsessange, hørt eventyr. Igennem disse aktiviteter får børnene en følelse af fællesskab og de hver især har et ansvar for at legene kan lykkes. Dette sker ved at børnene kan udskyde egne behov, når de står i kø ved banen, hjælper hinanden ved at finde farverne. Børnene spejler sig i hinanden og ser hvad hinanden  kan og øver sig i også at kunne og blive modig i at udfordre sig selv.??har vi haft fokus på Alsidig personlig udvikling i et fællesskab. For at opnå gåpåmod, engagement og deltagelse byggede vi en forhindringsbane, hoppede i sjippetov samt havde vi ‘kaste i dåse’, med fokus på motorikken samt koordination. Ved at deltage får børnene en følelse af fællesskab og det at lykkedes med noget, dette ved at skulle udskyde behov ved bl.a. at skulle vente i kø, samt vente på, at komme over til de andre aktiviteter. Børnene bruger deres spejlneuroner, og kan her udvikle sig. Vi oplevede børn, der var i samspil og oplevede af fællesskabsfølelse. 

Facebook kommentar