Tumlehøj uge 20.

0
471

Så er Tumlehøj ved at være igang igen.

Vi skal alle hjælpe hinanden med at overholde de retningslinjer der kommer fra Sundhedsstyrelsen. Så lige en tak til alle forældre i Tumlehøj for jeres forståelse og hjælp i disse virus 🦠tider.

Vi er meget udenfor i Tumlehøj, så derfor er der stor fokus på læreplanstemaet der handler om, hvad man kan lave ude i vores dejlig natur🦟🐞🛫🕸🌲🌿 .

Røddernes 🔴 gruppe har været på fiske/insekt tur, hvor der var fokus på hvilke dyr der lever i vores søer her i Brande. Det handlede også, om at vi skiftes til at have et fiskenet, så det med at tage hensyn og behovudskyde var også et tema.

🟠 og 🟣 gruppe har været i naturen, hvor der er fokus på bevægelse og krop. Hvad kan vi med vores kroppe. Det er med til at træne vores motorik.🟢gruppe var med til at danse på legepladsen da vi i Tumlehøj ofte er i bevægelse 😉.🟡🔵gruppe har også lavet danselege på vores legeplads, hvor de har haft stopdans. Det er med til at øve børnene i at tage følgeskab med hinanden samt lytte og danse til musikken og stoppe når musikken stopper. Der er også et pædagogisk element i at acceptere at holde en pause, hvis ikke der stoppes når musikken stopper… God Weekend 🌞 fra alle os i Tumlehøj.

Facebook kommentar