Tumlehøj uge 20.

0
605

Så er Tumlehøj ved at være igang igen.

Vi skal alle hjælpe hinanden med at overholde de retningslinjer der kommer fra Sundhedsstyrelsen. Så lige en tak til alle forældre i Tumlehøj for jeres forståelse og hjælp i disse virus ?tider.

Vi er meget udenfor i Tumlehøj, så derfor er der stor fokus på læreplanstemaet der handler om, hvad man kan lave ude i vores dejlig natur?????? .

Røddernes ? gruppe har været på fiske/insekt tur, hvor der var fokus på hvilke dyr der lever i vores søer her i Brande. Det handlede også, om at vi skiftes til at have et fiskenet, så det med at tage hensyn og behovudskyde var også et tema.

? og ? gruppe har været i naturen, hvor der er fokus på bevægelse og krop. Hvad kan vi med vores kroppe. Det er med til at træne vores motorik.?gruppe var med til at danse på legepladsen da vi i Tumlehøj ofte er i bevægelse ?.??gruppe har også lavet danselege på vores legeplads, hvor de har haft stopdans. Det er med til at øve børnene i at tage følgeskab med hinanden samt lytte og danse til musikken og stoppe når musikken stopper. Der er også et pædagogisk element i at acceptere at holde en pause, hvis ikke der stoppes når musikken stopper… God Weekend ? fra alle os i Tumlehøj.

Facebook kommentar