Tumlehøj-Musik Video

0
536

Musik Video “Vi vil ha voksne der griner.”

video

Rødderne har været med til at lave en musikvideo.

Vi har øvet sangen over et stykke tid. Igennem musikvideoen stimuleres rødderne på mange planer, imens vi har det sjovt. Gennem musikkens mange aktiviteter vil man med tydelighed se om Rødderne har indsigt og forståelse for deres omverden gennem samspil og musikalske lege. Røddernes sprog stimuleres da det udforskes og udvikles gennem sang og sanglege. Musik er også i denne sammenhæng ideel til observationer af børn.

Hvis man synger med børn, stimulerer man sproget, og når man synger og bevæger sig med børn, stimulerer man motorikken. Hvis man hjælper børn til at kunne agere i musikalske sammenhænge, opøver de en masse kompetencer, som kan bruges i alle mulige andre sammenhænge i livet.

Rødderne øver sig i at indgå i relationer og til at finde ud af, hvad deres funktion er i gruppen, og at tage ansvar.

Facebook kommentar