Affaldsuge i Tumlehøj.

0
344

Affaldsuge i Tumlehøj.

video

Vi har i denne uge haft fokus på affald. Dette er på baggrund af den landsdækkende kampagne der kører lige nu omkring plastik og miljø.

Vi har i denne uge samlet og vejet det affald, som børnene har haft med i deres madpakker. Dette blev til ialt 1, 945 kg.

I dag torsdag har vi været ude at samle affald på legepladsen og i vores nærområde. Vi samlede ialt 3, 138 kg. På lørdag er der landsdækkende indsamling af affald, også her i Brande, som i som familie kan deltage i.

I Ikast-Brande Kommune arbejder vi ud fra FN’s verdensmål, hvor vi lærer børnene om, hvordan vi passer på vores jord.

Hvad er FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling?
Den 25. september 2015 vedtog verdens stats- og regeringsledere på FN topmødet i New York en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden. Målene trådte i kraft den 1. Januar 2016 og skal frem til 2030 sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på. Brande børnehaverne vil arbejde med
FN’s Verdensmål så jeres børn bliver aktive aktører i en bæredygtig fremtid.
Se FN`s verdensmål

 

Vi håber børnene vil tage en snak med jer forældre, om hvordan vi passer på naturen. Vi vil derfor i næste uge se, om vi kan mindske det affald børnene har i deres madpakker. Vi vil derfor stadig veje børnenes affald.

 

 

Facebook kommentar