Tumlehøj-Bevægelsesværksted uge 12-18

0
380

Bevægelsesværksted uge 12-18

video

Bevægelsesværksted uge 12-18

Denne gang i værkstedet har vi haft fokus på bevægelse og har udfordret hvad kroppen kan. Vi har hver gang startet ud med en goddagssang, og hver gang har vi lavet den samme afslutning, hvor børnene fiktivt maler på hinanden med malerpensler imens de høre til roligt musik. Disse rammer gør det trygt for børnene og genkendelsen hjælper dem med at fokusere på andre ting, som fx at være sammen med andre børn, lytte til dem og gøre noget dejligt for andre. Hver gang har vi også haft et motoriske fokus. Vi har bl.a. leget med hop; Hvilke dyr hopper? Hvad kan man hoppe på? og hvor højt kan vi hoppe? Når vi hopper styrker vi led, knogler og muskler, som vi skal bruge i vores daglige gøremål, når vi går, løber og skal bruge vores balance.

Facebook kommentar