Tumlehøj,Åhaven,Blichersvej-Fællestur til Økolariet i Vejle

0
465
video

Rødderne har i dag været på fællestur til Økolariet i Vejle. Turen handlede om hvordan vi passer på vores jord. Hvad gør vi med alt den affald vi har? Hvordan sorterer vi? Hvad sker der når plastik ender i havet og hvordan påvirker det dyrene.
Dette er i god sammenhæng med FNs verdensmål om hvordan også fremtidige generationer også passer på vores miljø.

Hvad er FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling?
Den 25. september 2015 vedtog verdens stats- og regeringsledere på FN topmødet i New York en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden. Målene trådte i kraft den 1. Januar 2016 og skal frem til 2030 sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på. Brande børnehaverne vil arbejde med
FN’s Verdensmål så jeres børn bliver aktive aktører i en bæredygtig fremtid.
Se FN`s verdensmål

 

 

 

Facebook kommentar