Tumlehøj,Åhaven,Blichersvej-Fællestur til Økolariet i Vejle

0
931
video

Her er hvordan Rødderne arbejder med alsidig personlig udvikling og sammenhæng i en lidt mere kompliceret kontekst. Børnene bliver klogere på, hvordan verden hænger sammen samt hvordan deres ageren har påvirkning på naturen og de kræfter som er på spil.

Læreplanstemaer:

– Alsidig personlig udvikling

– Børnefællesskaber

– Sammenhæng

Hvad er FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling?
Den 25. september 2015 vedtog verdens stats- og regeringsledere på FN topmødet i New York en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden. Målene trådte i kraft den 1. Januar 2016 og skal frem til 2030 sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på. Brande børnehaverne vil arbejde med
FN’s Verdensmål så jeres børn bliver aktive aktører i en bæredygtig fremtid.
Se FN`s verdensmål

 

 

 

Facebook kommentar