Tumlehøj-Rødderne været på besøg på falckstationen

0
118

Idag har rødderne været på besøg på falckstationen. Dette var en opfølgning efter vores falckkursus. Her hørte vi om det at være brandmand og så brandbilerne🚒. Vi hørte om at være falckredder. Ambulancen 🚑var ude at køre og redde liv, så den så vi desværre ikke. Men vi fik set der hvor de sover og spiser, når de har vagt i 24 timer. En spændende formiddag med mange gode og relevante spørgsmål fra børnene. Vi skal i næste periode til 112 🚨dag i Herning, hvor vi også får lært en masse om førstehjælp.

Ved sådan et besøg får børnene øvet sig i at holde fokus på den der fortæller, hvilket de også skal bruge i skolen.

Vi siger mange tak til Torben (Andreas H bedstefar) og Michael Koch for at de havde tid til at vise os rundt.

Facebook kommentar