Tumlehøj-Rødderne været på besøg på falckstationen

0
510

video
Idag har rødderne været på besøg på falckstationen. Dette var en opfølgning efter vores falckkursus. Her hørte vi om det at være brandmand og så brandbilerne?. Vi hørte om at være falckredder. Ambulancen ?var ude at køre og redde liv, så den så vi desværre ikke. Men vi fik set der hvor de sover og spiser, når de har vagt i 24 timer. En spændende formiddag med mange gode og relevante spørgsmål fra børnene. Vi skal i næste periode til 112 ?dag i Herning, hvor vi også får lært en masse om førstehjælp.

Ved sådan et besøg får børnene øvet sig i at holde fokus på den der fortæller, hvilket de også skal bruge i skolen.

Vi siger mange tak til Torben (Andreas H bedstefar) og Michael Koch for at de havde tid til at vise os rundt.

Facebook kommentar