Åhaven,Blichersvej ,Tumlehøj-Rødderne i Naturen.

0
656
video

Idag var Rødderne fra Åhaven,Blichersvej og Tumlehøj en tur i skoven?. Sidste gang Rødderne var afsted, handlede det om kroppen og motorik. Denne gang var fokus på naturen og hvilke dyr der er ude i skoven. Vi havde mikroskop, forstørrelsesglas, fiskenet osv med. Vi fik mange snakke om hvordan vi passer på vores natur feks. Man rydder op efter sig selv, når man har spist, så der ikke ligger affald. 

 

I Ikast-brande kommune arbejder vi med FN’s Verdensmål, der skal være med til at lære børnene at passe på vores jord. 

Hvad er FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling?
Den 25. september 2015 vedtog verdens stats- og regeringsledere på FN topmødet i New York en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden. Målene trådte i kraft den 1. Januar 2016 og skal frem til 2030 sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på. Brande børnehaverne vil arbejde med
FN’s Verdensmål så jeres børn bliver aktive aktører i en bæredygtig fremtid.
Se FN`s verdensmål

Facebook kommentar