Rødderne besøg på Holstebro Kaserne.

0
1240
video

Torsdag den 31. Januar var alle rødder fra Åhaven, Tumlehøj og Blichersvej, på besøg på Holstebro Kaserne. Et virksomhedsbesøg som dette, giver i høj grad god mening, da børn i dag, ser og hører meget om soldater og store kampvogne. Mange har et helt konkret og fantasifuldt billede af hvordan dette ser ud. I går fik vi mulighed for at se og opleve disse køretøjer på helt nært hold, og få et helt realistisk billede af virkeligheden. Vi var oppe, under og inden i kampvognene. Vi så mænd i uniformer, oplevede ægte skydevåben. Flere børn kunne her relatere til hvad deres oplevelser af disse er, fra div tegnefilm og lege. Sproget og æstetikken var i fokus. Vores sanser blev stimuleret på flere plan. Vi lugtede (lugten af jern og motor), smagte (feltrationer), følte (vi måtte røre ved alt), lyttede (soldaterne fortalte en helt masse) mm. Vi blev udfordret motorisk på forhindringsbanen. Vi fik en god og bred viden, i børnehøjde, om soldaternes arbejde og hverdag.

Facebook kommentar