Åhaven – Anatomi og førstehjælpeskursus for børn

0
543

I denne periode arbejder vi med idræt, sansning og bevægelse. Under dette emne skal vi også lærer om kroppens anatomi. Vi har derfor tegnet et menneske, som det ser ud indeni. Vi har snakket om de forskellige organer og hvad kroppen bruger dem til. For eksempel blodårerne og hvordan de bruges til at transporterer blodet rundt. Læring om kroppen giver børnene en bedre forståelse for, hvorfor det er vigtig at passe på f.eks. sit hoved med en cykelhjelm.

Den efterfølgende dag havde vi besøg af en Falckmand, som gav os et førstehjælpskursus og fortalte os om hvordan vi hjælper hinanden og giver førstehjælp. Derudover snakkede vi også om hvilke fare der kunne være i hjemmet og hvad vi skal passe f.eks. en varm pande ude i køkkenet.

Facebook kommentar