Tumlehøj-Tema værksted uge 43-49 Leg og relationer

0
627

Værksted uge 43-49

Leg og relationer

Målet med værkstedet var at skabe tryghed og ro gennem struktur i en lille gruppe. Det vil sige at vi hver gang startede ud med den samme sang og hver gang afsluttede med massage. Hovedaktiviten har varieret fra uge til uge. Vi har fx afprøvet sansebane, hvor vi både skulle træde på koldt, varmt, hårdt og blødt. Efter at vi havde introducret aktiviteten fik børnene selv lov at eksperimentere og derved komme tættere på de andre børn. Vi har også fingermalet, leget med vand, bagt pebernødder og leget med køkkenting. Den sidste gang havde vi julehygge. Her var børnene med til at dække bord. Hvorefter vi spiste vores hjemmebagte pebernødder, drak saft og hørte på julemusik.

Vi har brugt værkstedet til at udvikle barnets alsidige personlighedsudvikling samt styrke deres sociale kompetenser.

Facebook kommentar