Tumlehøj- Rødderne i hallen

0
787
video

Idag har rødderne været i hallen. Fokus var idag det fysiske, ligesom vi har fokus på i ugens leg. Vi havde derfor en forhindringsbane, hvor vi legede jorden er giftig. Her udfordrede vi os i forskellige niveauer og hurtigheden i at komme rundt på banen. 

Legen blev skruet op i niveau ved at antallet af fangere blev større. 

Samtidig prøvede vi kræfter af i bombeleg, hvor hvert hold skulle skyde den store bold over på modstanderens side med små bolde. 

Til sidst sluttede vi af med en fangeleg, som rødderne selv har udviklet, og lavet sine egne regler til. Den hedder “Bårk bårk”. Denne leg blev leget uden indblanding af voksne, og alle børn accepterede de givne regler. En rigtig sjov fangeleg, hvor alle børn havde det sjovt. En rigtig sjov tur i hallen, hvor alle fik brugt deres kroppe.

Facebook kommentar