Blichersvej-Emne uge på Harrild Hede

0
489
video

I uge 41, havde vi emne uge, hvor vi flyttede hele børnehaven på Harrild Hede. Ud i den vilde, rå og urørte natur. Vores emne var børnehavens tema “natur og udeliv”. Sådan en uge, i nye rammer, skaber andre muligheder, udfordringer og læring for det enkelte barn. Børnene har oplevet naturen på en ny måde, ved kun at have det, at lege med, som naturen byder på, her og nu. De har mødt motoriske og personlige udfordringer, som de har fået hjælp til at håndtere. F.eks at kravle op at stejle bakker, færdes i meget ujævnt terræn, tisse i skoven eller at skulle finde vej i ukendte områder. Børnene har opdaget ting og fænomener ved naturen, som for nogen, måske var første gang. Store svampe, åbne vidder så langt øjet rækker og meget høje klatre træer. Børn og voksne har haft en fantastisk, lærerig og udviklende uge. Der er blevet sået frø, til nye relationer, som skal dyrkes, når vi rammer hverdagen i børnehaven igen i uge 43.

 

Facebook kommentar