Tumlehøj-læreplanstemaet “natur og naturfænomener”

0
615
video
Da vi for tiden arbejder ud fra læreplanstemaet “natur og naturfænomener” i Tumlehøj, var vi på jagt efter insekter og andre kriblekrable-dyr på legepladsen i går. Her blev der undersøgt, eksperimenteret, udfordret personlige grænser og lært en masse omkring forskellige dyr og deres livsvilkår.
Inden vi gik udenfor, samledes vi på trappen og brugte vores nye skærm i salen og en iPad til en quiz, hvor børnene skulle gætte, f.eks. hvilket dyr som laver honning og trykke på det svar, de mente var rigtigt. Her fik vi læren om naturen blandet med læren om brug af iPad, som vi også er forpligtet til at lære og præsentere børnene for i børnehaven.
Da dyrene var blevet iagttaget i akvariet et stykke tid, talte vi om, at det er vigtigt at slippe dyrene ud i naturen igen og nogle af børnene hjalp med at befri dem til sidst.

Facebook kommentar