Tumlehøj-Pingvin fodbold i Tumlehøj

0
1046
video
Pingvin-fodbold i Tumlehøj. Nu starter VM i fodbold og vi er klar i Tumlehøj. I dag prøvede vi at spille fodbold ligesom pingviner? De pædagogiske overvejelser handler om at fokuser og om at koordinere sine bevægelser mens man har begrænset udsyn. Derudover er der noget merværdi i at man skal passe på hinanden. Man kommer nemt til at løbe ind i hinanden da det er svært at se mens man fokusere på bolden. Det er en sjov måde at lege på og man kan lave niveau forskelle ved at lade dem, der er rigtig gode, spille med maskerne, mens de andre spiller uden masker. På den måde kan man spille med øvede og ikke øvede. Pædagogisk idræt handler om at alle skal kunne være med og få noget ud af det.
Maskerne blev lavet af nogle af børnene til børnehaven. På den måde lærer man at få ejerskab over og deles om tingene. Der blev snakket om flag og hvilke farver de enkelte lands flag har. Her var der noget kognitiv læring. Pædagogisk idræt kan bruges til mange ting – kun fantasien sætter grænsen ?

 

Facebook kommentar