Blichersvej-8 drenge har i dag været ude i naturen. Enkelte regler, dialog og fællesskabet.

0
671

8 drenge har i dag været ude i naturen. Enkelte regler, dialog og fællesskabet har været i fokus. At være ude af huset, huske reglerne og være åbne for nye måder at indgå i fællesskabet på. F.eks skulle man holde sig til gruppen, at komme først eller være hurtigst blev “gemt væk”, vise hensyn til andres input, ideer og behov. Lytte til hinanden. En fortalte om sit hus og hans have, da vi gik forbi hvor han bor, En anden fortalte om sine favoritsko, som desværre stod hjemme i børnehaven, andre mødte søster og kusine og kunne fortælle lidt om dem, og andre fortalte om noget de godt kunne tænke sig. At være væk fra vante omgivelser i en lille gruppe, skaber nye muligheder for det enkelte barn☺

Facebook kommentar