Åhaven,Tumlehøj,Blichersvej-Børnenes styrke, udholdenhed, balance og koordination blev sat i spil.

0
951

De tre røddergrupper fra Brande børnehaverne har været samlet i Tumlehøj til en dag i slås-kulturens tegn. Et af de overordnede temaer for denne rødderperiode er idræt med fokus på kroppen, og via brydning kan børnene opnå en kropserfaring, som giver en større erkendelse af deres kropslige formåen. Børnenes styrke, udholdenhed, balance og koordination blev sat i spil. Der var fokus på at mærke efter samt være opmærksom på både egne og andres grænser.
Der blev i samarbejde med børnene aftalt et regelsæt for, hvordan man kæmper med hinanden på en hensynsfuld og respektfuld måde. Børnene bød hinanden op til kamp og afprøvede sig selv indenfor forskellige brydeteknikker.

 

 

Facebook kommentar