Blichersvej,Tumlehøj- Fasterlavn.

0
734

Blichersvej.

Fastelavn er blevet en god tradition i børnehaven. Vi arbejder med de kulturelle udtryksformer og værdier, ved at skabe traditioner. Vi har slået katten af tønden, klædt os ud i sjove farvestrålende kostumer, for at ligne en anden end den vi er, spist fastelavnsboller, sunget fastelavnssange og danset i fællesskab. Fantastisk tradition, som de fleste ser frem til, med glæde , hvert år???????‍♀️

 


Tumlehøj.

video

Traditionen tro har vi i dag holdt fastelavn i Tumlehøj. Det er en dag, som står i de kulturelle udtryksformers tegn i form af traditioner, udklædning og leg. Der er blevet slået katten af tønden, sunget fastelavnssange, spist fastelavnsboller samt godter fra fastelavnstønderne.
I takt med at Tumlehøj er en idrætsbørnehave, er aktiviteten at slå katten af tønden bygget op om en kæmpe motorikbane, hvor der kravles, balanceres, hoppes, rutsjes samtidig med at der slåes på forskellige tønder rundt i børnehaven.

 

 

Facebook kommentar