Tumlehøj-Rødderne var i går på juleudstilling på Give egns museum

0
593

Rødderne var i går på juleudstilling på Give egns museum.
Vi så og hørte om, hvordan det var at være barn i gamle dage, det hårde arbejde der var med juleforberedelserne samt hvilke gøremål der var i juledagene. Vi var med i køkkenet, hvor der skulle laves vafler og dækkes bord. Alle børn skulle hjælpe til, tage del i arbejdet og være yderst høflige, for at få lov til at sidde med ved bordet. Derudover var vi i stalden og ude at slagte julegrisen, vi hørte om Peters jul og dansede om det pyntede juletræ. Det var en spændende tur, hvor børnene fik indblik måden at leve på før i tiden samt de trænge og beskedne kår man levede under. Det var samtidig en prøvelse for Rødderne, at skulle lytte og være opmærksomme længere tid ad gangen og holde fokus under hele rundvisningen.

Facebook kommentar