Tumlehøj-I dag har alle rødderne været samlet til fælles madlavning over bål i Brande børnehave?

0
601

I dag har alle rødderne været samlet til fælles madlavning over bål i Brande børnehave. Vi havde hjemmefra talt om, hvordan man praktiserer høflighed og hvordan man er som gæst. Så da vi blev taget imod med et “velkommen” samt et håndtryk fra de andre rødder, blev der svaret tilbage med et “tak fordi vi måtte komme”. Rødderne var i dag gode til at blande sig på tværs af de tre institutioner, og indgå i forskellige lege med andre børn end de plejer. har alle rødderne været samlet til fælles madlavning over bål i Brande børnehave. Vi havde hjemmefra talt om, hvordan man praktiserer høflighed og hvordan man er som gæst. Så da vi blev taget imod med et “velkommen” samt et håndtryk fra de andre rødder, blev der svaret tilbage med et “tak fordi vi måtte komme”. Rødderne var i dag gode til at blande sig på tværs af de tre institutioner, og indgå i forskellige lege med andre børn end de plejer.

Facebook kommentar