Blichersvej-Så er 4 helt fantastiske dage på heden afsluttet.

0
673

Så er 4 helt fantastiske dage på heden afsluttet. Naturen har givet plads os til at lege både de vilde lege, samt at undersøge miljøet omkring os, f.eks jorden, planterne og dyrene (hvis vi kunne finde nogen).
Naturugen har skabt muligheder for nye lege, f.eks at kunne opbygge og finde på gode inspirerende lege og så kunne fortsætte dagen efter. Dette har været fantastisk, og meget lærerigt for mange børn. Det har skabt nye spirende relationer på tværs af allle aldre.
Vi har haft en fast base i naturen, omkring shelterne og bålpladsen, hvor børnene har kunnet føle sig ”hjemme”. Dette for at skabe tryghed for alle børn, præcis på det niveau de hver især havde brug for.
Vejrguderne har været gode ved os☺️ De har givet os lidt af det hele☀️⛅️??. Regn=mudder, sol=røde kinder, blæst=vind i håret. Simpelthen helt perfekt??

[foogallery id=”2519″]

Facebook kommentar