Onsdag i bevægelsesugen.

0
286

Idag havde vi fokus på det psykiske og på personlig udvikling.

Fra morgenstunden blev der danset nede i salen for dem, der havde lyst.

Da vi var færdig med formiddagsmad gik turen i hallen, hvor vi havde fokus på det psykiske. Der var mange, der skulle overskride personlige grænser og de fleste fik en positiv oplevelse af, at de faktisk kan mere end de selv tror. Nogle fik hjælp fra voksne, da det er vigtigt i pædagogisk idræt, at det skal være en succes for alle. Derfor er det vigtigt, at de voksne er meget beviste om, hvornår de hjælper og hvornår de skubber lidt på i forhold til barnets nærmeste udviklings zone. På første video har vi gang i faldskærmen.

Så skulle vi prøve vores bane hvor fokus var det psykiske.

Over middag var der to rødder, der ville lege iPad legen fra igår .

c

Se hele projektet fra Bevægelsesugen herunder.

Bevægelsesugen i Tumlehøj.

 

 

Facebook kommentar