1 del. Planlægning til bevægelsesugen.

0
512

Denne uge er planlægningsuge i Tumlehøj og her er et uddrag af, hvordan vi arbejder med pædagogik i Tumlehøj.

Idag har vi været ved at planlægge bevægelsuge i uge 41 . Vi har brugt de fire fokusområder indenfor pædagogisk idræt, som er det fysiske, psykiske, sociale og kognitive. Derefter har vi været omkring læreplanstemaerne, som er vedtaget ved lov at alle dagtilbud i Danmark arbejder efter.

Herefter gik vi igang med at planlægge aktiviteterne til bevægelsesugen —hvordan kommer vi rundt om fokusområderne og læreplanstemaerne ved hjælp af vores bevægelsesaktiviteter. Hvilke børn og voksne skal deltage i de forskellige aktiviteter og til sidst informationsbrev, som skal ud til jer forældrene angående bevægelsesugen.

Imorgen laver vi et Læringsark til bevægelsesugen, som i får lov til at se her på hjemmesiden. Så kan i få et indblik i den pædagogiske proces, det er, at lave en bevægelseuge i Tumlehøj.

Facebook kommentar