Værdigrundlag

0
480

Værdigrundlag

Hvad synes vi er vigtigt?

I Åhaven har vi en kreativ tilgang til læring.

Vi tror på at børn har en naturlig kreativitet i sig, som de bruger til at bearbejde verden på.

Vi ser kreativitet som en måde at udtrykke sig på, hvadenten det er gennem leg, billeder, sang, historiefortælling, konstruktion eller andre udtryksformer. Vi giver børnene mulighed for at vælge mellem mange forskellige materialer, og dokumenterer gerne deres udtryk igennem f.eks. foto og video.

Respekt for andre og sig selv er meget vigtig i Åhaven. Vi har en forventning om en åben, venlig og tillidsfuld kommunikation imellem alle parter, børn, ansatte og forældre. Dette skal afspejle sig i vores fælles sprogbrug og handlinger, så Åhaven vedbliver at være et rart og trygt sted at være.

 

Facebook kommentar