Sygdom

0
527

Sygdom

Hvordan I skal forholde jer, hvis Jeres barn holder fri eller er syg.

Ved sygdom kan der via “Min Institution” tastes ind hviken form for fravær barnet har på den pågældende dag. Er barnet syg vil vi gerne vide, hvad barnet fejler, hvis der er smitterisiko for de andre børn. Gerne via sms (24 76 97 54).

Vi vil gerne opfordre jer til at sende en sms til vores telefon frem for at ringe. Som udgangspunkt svarer vi ikke på sms, men der er mulighed for at ringe inden 9 og efter 12. Vi tager ikke telefonen mellem 9 og 12, da vi prioterer tiden med jeres børn.

Hvis barnet ikke kan deltage i de planlagte aktiviteter eller være ude på legepladsen, er barnet ikke rask nok til at være i børnehave. Hvis jeres barn bliver syg i børnehaven, vil I selvfølgelig blive kontaktet. Det er derfor vigtigt, at I informerer os om, hvor vi kan træffe jer, og at I opdaterer numrene, hvis I får nyt nummer eller andre kontaktoplysninger.

Hvis jeres barn er sygt og I bliver kontaktet, er det vigtigt at I kommer med det samme.

Facebook kommentar