Sovebørn/blebørn

0
592

Sovebørn/blebørn

Sovebørn

Der er mulighed for at sove til middag i børnehaven. Vi har små feltsenge med indbyggede soveposer, som vi sætter op i LEGOrummet, hvor børnene sover. Der er altid mindst 1 personale til at gøre børnene klar og til at læse eller synge for dem. Personen bliver i soverummet ca. en halv time og tager efterfølgende de børn, som ikke er faldet i søvn, med op igen. Børnene sover fra ca. 11.30 til ca. 13.30.

Der soves ikke til middag om fredagen.

Hvis barnet har nogle ting, som det sover med (f.eks. sutter, stofble eller bamse) skal disse ting lægges i barnets kasse på badeværelset.

Hvis barnet gentagne gange tages med op efter en halv time, vil vi tage en snak med Jer om, at det måske er tiden til at stoppe med middagsluren.

Blebørn

Hvis barnet bruger ble, skal I selv medbringe disse. Vi har kasser på badeværelset, som bleerne skal i og det er vigtigt at I tjekker antallet af bleer løbende, så der altid er bleer til barnet.

Vi vil gerne at I medbringer almindelig bleer. Hvis der øves i at smide bleen, kan I, efter aftale med personalet, medbringe buksebleer.

Vi ser helst, at Jeres barn har 2 delt undertøj på i stedet for bodystocking. Dette gør det nemmere for Jeres barn selv at tage det af og på, og derved blive mere selvhjulpne.

Når barnet begynder at vise interesse for at gå på toilettet vil vi gerne være behjælpelige med at huske dem på at komme ind i tide. Husk dog alligevel godt med skiftetøj i denne periode.

Facebook kommentar