Påklædning

0
531

Påklædning

Vi er ude hver dag, det er derfor vigtigt at børnene har tøj med til al’ slags vejr.

I Idrætsbørnehaven Tumlehøj er vi ude hver dag og bruger uderummet uanset vejr og vind. Vi vælger ofte at tage vores bevægelsesaktiviteter med ud. Legepladsen i sig selv rummer store udfoldelsesmuligheder – cykle, sandkasser, bålplads, klatre muligheder, masser af mudder og meget mere.

Dette kræver at I sørger for at give jeres barn tøj og fodtøj med, afpasset det skiftende vejr vi har i Danmark. Det betyder som regel lidt af hvert.

Er jeres barns tøj vådt, anbefaler vi, at I tager det med hjem for at tørre det. På den måde er I sikre på, at Jeres barn har tørt tøj til næste dag. Vi prøver ud fra et ressourcemæssigt ansvar at begrænse brugen af tørreskabe, både fordi de er dyre i drift, og fordi det tager meget af personalets tid at hænge tøj op.

Her i børnehaven prioterer vi børnene og ikke det våde tøj 🙂

Garderobe:

Hvert barn har sin egen garderobe til at opbevare sine ting i. Garderoberne er små, og derfor er det vigtigt, at der er rimelig orden i dem. Det er forældrenes ansvar at rydde op i barnets ting og hver dag holde øje med, om det hele er der, og barnet har det tøj til rådighed, som passer til årstiden.

Når I henter Jeres barn, skal barnets tøj lægges på plads og fodtøj stilles på risten.

Hver fredag skal rummene tømmes helt på grund af rengøring.

Da børnehaven har meget begrænset mulighed for udlån af tøj, skal I selv have skiftetøj til at ligge i børnehaven. Et uheld eller et mudderhul kan jo ske for både store og små. Endvidere er det også vigtigt at have udetøj med til årstiderne. (regntøj, flyverdragt, gummistøvler osv.)

Har børnene lånt noget tøj, skal det tages med hjem og afleveres rent.

Facebook kommentar