Mad

0
835

Mad

Her fortæller vi lidt om de måltider vi tilbyder i Idrætsbørnehaven Tumlehøj.

Vi tilbyder morgenmad hver dag fra kl. 6,30 til 7,30. Her er der mulighed for at spise f.eks. havregryn, cornflakes, knækbrød, boller mm. Der må ikkemedbringes morgenmad hjemmefra.

Kl. ca. 8,30 kan børnene, hvis de har lyst, tage en mad fra deres madpakke.

Mellem kl. 11,00 og 11,30 , alt efter hvad de enkelte børn er i gang med, spiser vi madpakker.Børnene medbringer selv deres madpakke i en madkasse med tydelig navn på. En madkasse er let overskuelig for barnet, frem for folie og poser, Vi spiser hver dag i de samme spisegrupper. Her er børnene delt ind efter deres alder.

Idrætsbørnehaven Tumlehøj serverer økologisk mælk og vand til madpakken. Børnene må ikke tage drikkevarer med i børnehaven.

Omkring kl. 14,00 får vi eftermiddagsmad. Det får børnene i børnehaven og det varierer fra dag til dag. Vi får eks. boller, sandwich, koldskål, hyldebærsuppe, frugt, abemad med yoghurt.

Det er en god ide til maddag at have en lille madpakke med, så børnene har noget til senere på dagen. Nogle børn kan enkelte dage ikke lide eftermiddagesmaden, og så kan det være godt at have lidt ekstra i sin madkasse.

Frugtordningen (eftermiddagsmad) koster 80 kr pr. måned og indbetales på børnehavens konto i Danske Bank.

Reg. nr: 3406          Konto nr: 10442079

HUSK at skrive barnets navn på indbetalingerne!

Facebook kommentar