Sovebørn og blebørn

0
547

Sovebørn og blebørn

Sovebørn

Der er mulighed for at sove til middag i børnehaven fra mandag til torsdag. Vi har små feltsenge med indbyggede soveposer, hvor børnene sover. Der er altid mindst 1 personale til at gøre børnene klar og til at læse eller synge for dem. Personen bliver i soverummet ca. en halv time og tager efterfølgende de børn, som ikke er faldet i søvn, med op igen. Børnene sover fra ca. 12.30 til ca. 14.30.

Om fredag er der ikke mulighed for at sove til middag.

Hvis barnet har nogle ting, som det sover med (f.eks. sutter, stofble eller bamse) skal disse ting lægges i barnets kasse på toilettet om morgenen.

Hvis et barn ikke har sovet i 14 dage, er det vores vurdering, at det ikke har brug for middagsluren mere og barnet stopper dermed med at komme med op. Dette vil ske i samråd med forældrene.

Blebørn

Hvis barnet bruger ble, skal I selv medbringe bleerne. Vi har kasser på badeværelset, som bleerne skal i og det er vigtigt at I tjekker antallet af bleer løbende, så der altid er bleer til barnet.

Når barnet begynder at vise interesse for at gå på toilettet vil vi gerne være behjælpelige med at huske dem på at komme ind i tide. Samtidig er det vigtigt at i har øvet det i en periode derhjemme, inden i sender barnet afsted i børnehave uden ble på. Husk altid godt med skiftetøj i den første periode, efter at barnet har smidt bleen

Facebook kommentar